Persoonlijke internetdiensten

Persoonlijke internetdiensten

Totaal

kortingscodes

 • Is je laptop klaar voor het nieuwe schooljaar? Doe de gratis SCAN

  Hoe werkt de gratis back-to-school check? De scan wordt uiteraard compleet veilig uitgevoerd. Om de scan te kunnen doen, zal één van onze specialisten vanaf afstand inloggen op jouw laptop. Dit gebeurt natuurlijk alleen met jouw toestemming. Tijdens de scan wordt de PC gecontroleerd op de werking van de hardware, de stuurprogramma’s, software, processen en andere eigenschappen van de computer. Wij adviseren je vervolgens hoe de stabiliteit en prestaties van jouw laptop verbeterd kunnen worden zodat jouw laptop weer klaar voor het nieuwe schooljaar is

  Is je laptop klaar voor het nieuwe schooljaar? Doe de gratis SCAN

  VERLOPEN
  Bekijk aanbieding
 • Gratis Computerscan, laat je computer controleren door één van onze experts!

  Wat is er vervelender dan op een trage laptop of een zoekmachine die niet doet wat je wilt? Krijg je pop-ups van websites waar je nooit op geweest bent? Krijg je meldingen van programma’s die je nooit hebt gedownload? Wil je zeker weten dat je PC of laptop veilig genoeg is om je waardevolle bestanden op te slaan? Zijn je programma’s up-to-date genoeg? Slechts een paar punten die je door Computer Care Center op afstand kan laten controleren. En niet alleen controleren. Bijna alle computerproblemen kunnen op afstand voor jou opgelost worden. Benieuwd of jouw laptop of computer nog helemaal bij de tijd is? Laat dan de gratis computerscan uitvoeren. De scan wordt volledig vrijblijvend voor je uitgevoerd en na de scan ontvang je vrijblijvend advies over hoe je de computer of laptop weer helemaal bij de tijd krijgt en houdt.

  Gratis Computerscan, laat je computer controleren door één van onze experts!

  VERLOPEN
  Bekijk aanbieding
 • Laat uw computer gratis opschonen!

  Met een opschoonbeurt gaat uw computer langer mee! De scan wordt uiteraard compleet veilig uitgevoerd. Om de scan te kunnen doen, zal één van onze specialisten vanaf afstand inloggen op uw computer. Dit gebeurt natuurlijk alleen met uw toestemming. Tijdens de scan wordt de PC gecontroleerd op de werking van de hardware, de stuurprogramma’s, software, processen en andere eigenschappen van de computer. Wij adviseren u vervolgens hoe de stabiliteit en prestaties van uw computer verbeterd kunnen worden zodat uw computer weer helemaal bij de tijd is.

  Laat uw computer gratis opschonen!

  VERLOPEN
  Bekijk code GRATIS
 • Beveiligen van wachtwoorden nu tijdelijk voor € 19,95

  Zoals u weet is het belangrijk om verschillende wachtwoorden te gebruiken voor uw verschillende accounts. Een veilig wachtwoord is vaak lang en bevat verschillende tekens en cijfers. Het is dus moeilijk om al die verschillende wachtwoorden te onthouden. De kans is groot dat u daarom één wachtwoord gebruikt voor meerdere belangrijke accounts. Herkent u zichzelf hierin? Dan is Keepass voor u de oplossing. U kunt Keepass vergelijken met een wachtwoordenkluis dat al uw belangrijke wachtwoorden opslaat. U hoeft dus nog maar één wachtwoord te onthouden om toegang te krijgen tot Keepass en dus tot al uw wachtwoorden. Voor slechts € 19,95 helpen onze computer experts u bij het installeren en configureren van Keepass. Bij het gebruik van Keepass is het belangrijk om een gedegen anti virusscanner te installeren. Zo zijn uw wachtwoorden binnen Keepass optimaal beveiligd.

  Beveiligen van wachtwoorden nu tijdelijk voor € 19,95

  VERLOPEN
  Bekijk code 19,95
 • Gratis Windows 10 advies nodig?

  Afgelopen zomer bracht Microsoft Windows een nieuwe update uit van het besturingssysteem, Windows 10. Weet u wat de risico’s zijn of twijfelt u of u de update wilt uitvoeren? Dan bent u bij Computer Care Center aan het juiste adres. Wij geven vrijblijvend advies en kunnen de update gratis voor u uitschakelen. Heeft u de update al uitgevoerd maar twijfelt u over uw privacy instellingen? Ook dit kunnen wij gratis voor bekijken en indien nodig aanpassen. Bel naar onze computerspecialisten of vul het formulier op de website in!

  Gratis Windows 10 advies nodig?

  VERLOPEN
  Bekijk code GRATIS
 • Gratis computer scan!

  Wat is er vervelender dan op een trage laptop? Krijg je pop-ups van websites waar je nooit op geweest bent? Krijg je meldingen van programma’s die je nooit hebt gedownload? Wil je zeker weten dat je PC of laptop veilig genoeg is om je waardevolle bestanden op te slaan? Zijn je programma’s up-to-date genoeg? Slechts een paar punten die je door Computer Care Center op afstand kan laten controleren. En niet alleen controleren. Bijna alle computerproblemen kunnen op afstand voor jou opgelost worden. Benieuwd of jouw laptop of computer nog helemaal bij de tijd is? Laat dan de gratis computerscan uitvoeren. De scan wordt volledig vrijblijvend voor je uitgevoerd en na de scan ontvang je vrijblijvend advies over hoe je de computer of laptop weer helemaal bij de tijd krijgt en houdt.

  Gratis computer scan!

  VERLOPEN
  Bekijk aanbieding
 • Laat een review achter over je sportschool! & maak kans op een bol.com cadeaubon twv 100 euro

  Laat een review achter over je sportschool! & maak kans op een bol.com cadeaubon twv 100 euro

  Laat een review achter over je sportschool! & maak kans op een bol.com cadeaubon twv 100 euro

  VERLOPEN
  Bekijk aanbieding
 • Review je supermarkt en win

  Review je supermarkt en win. Wie wint de Beste Service Award 2016 in januari volgens jou? Stem mee met een review en maak kans op een Apple iWatch! Kies hier je supermarkt en deel je ervaring!

  Review je supermarkt en win

  VERLOPEN
  Bekijk aanbieding
 • Preventieve onderhoudsbeurt op je laptop of PC, nu voor 34,95 ipv 49,95!

  Het onderhoud op je eigen computer of laptop wordt op afstand uitgevoerd op een voor jouw gewenst tijdstip. Wij zullen dus niet bij je langskomen voor het periodieke onderhoud. Telefonisch geef je Computer Care Center tijdelijk toegang tot je computer of laptop via Teamviewer. De specialist kan dan het onderhoud op afstand voor je uitvoeren. Daar hoef je niet op te wachten. Zodra het onderhoud klaar is belt de specialist opnieuw om telefonisch uitleg te geven over de uitgevoerde werkzaamheden. Het onderhoud duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en tijdens het onderhoud voeren wij in ieder geval de volgende punten uit: – Windows controleren op fouten en indien nodig bijwerken. – Drivers voorzien van de nodige updates. – Software voorzien van de nodige updates. – Verwijderen van ongewenste software en toolbars. – Virussen, malware en spyware verwijderen. – Verwijderen van onnodige bestanden die de computer trager maken. – Uitvoeren van overige onderhoudswerkzaamheden op verzoek. Na deze onderhoudsbeurt functioneert jouw computer of laptop weer optimaal.

  Preventieve onderhoudsbeurt op je laptop of PC, nu voor 34,95 ipv 49,95!

  VERLOPEN
  Bekijk code 30%